13-jarige winkeldief aangehouden met nep wapen

Een winkelier betrapte een 13-jarige winkeldief gisteren op heterdaad. Tijdens zijn aanhouding trof de eigenaar een nep wapen op de verdachte aan. Na de aanhouding werd de politie van Bureau Nieuwe Haven ingeschakeld. Hij droeg de verdachte over aan de sterke arm en ook het rubberwapen. Volgens verklaring van de aangever zou de jeugdige meerdere malen goederen uit zijn winkelzaak hebben meegenomen zonder daarvoor de betaling te doen. Dit keer volgde hij de verdachte via de beveiligingscamera op het scherm. De jeugdige had frisdranken weggenomen. Hangende het onderzoek blijft de 13-jarige aangehouden en het nepwapen is door de politie in beslag genomen. Deze zaak wordt verder door Opa Doeli onderzocht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!