MSB opent nieuw jaar met bekerduel Tamansarie A – Boma Star

De Meerzorg Sportbond (MSB) zal op zaterdag 4 januari 2014 het nieuwe jaar openen. Dan staat op programma de SVB Bekercompetitie-wedstrijd tussen Tamansarie A en Boma Star. Tamansarie A is de koploper en titelverdediger bij de MSB, terwijl Boma Star de trotse ongeslagen koploper is in de SVB Eersteklasse. Deze wedstrijd vangt aan om 16.30 uur. Hierna staan er twee Eersteklasse wedstrijden van de MSB op programma. Om 18.45 uur Deva Boys’82 – Tamansarie B en om 20.30 uur JVV B – Nacional A. Op zondag 5 januari 2014 speelt om 12.45 uur Naw Jawaan tegen Nacional B en om 14.30 uur Jong Tiger B – Mijn Geluk in de Tweedeklasse. In de Eersteklasse om 16.15 uur JVV A – Phoenix en om 18.00 uur Jai Hind – Schorpion.

error: Kopiëren mag niet!