Taxichauffeur en vriend beroven klant

Een Braziliaan werd gistermiddag omstreeks 15.15 uur beroofd door twee mannen. Volgens zijn eigen verklaring had hij een taxi genomen om een hoeveelheid goud te verkopen. Hij ontving US$ 750 en reed in de taxi weg. Op een bepaald moment reed de taxichauffeur richting Zorg en Hoop. Daar stapte een andere man in die op de achterzitting plaats nam. Vervolgens reed de bestuurder naar een onbewoond gebied aan de Noordwijkweg. De Braziliaan werd daar onder schot gehouden door de man die op de achterzitting zat. Hij moest onder bedreiging de opbrengst van de verkoop van het goud aan hem afstaan. In opdracht van de daders moest de benadeelde uitstappen, waarna de daders zijn weggereden. De politie van Kwatta is beslast met het onderzoek. De criminelen zijn vooralsnog niet achterhaald. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!