Expositie ‘Pasensi’

Grand Riverside Hotel zet het nieuwe jaar goed in met de opening van de expositie ‘Pasensi’, op vrijdag 3 januari, met werken van Jeanet Oord. Het is de eerste solo-expositie van deze opkomende kunstenaar, die in 2011 afstudeerde aan de Nola Hatterman Art Academy. In 2012 en 2013 nam Jeanet deel aan diverse groepsexposities en recentelijk heeft zij besloten solo te gaan. Zij gaf haar expositie de titel ‘Pasensi’, als verwijzing naar het geduld dat voor haar zo belangrijk was bij alles wat zij heeft ondernomen in haar leven. Dat geldt, door de jaren heen, voor zowel de omgang met mensen als voor het grootbrengen van dieren of kweken van planten. Met de nieuwe werken in deze expositie laat de kunstenaar haar nieuwe stijl zien, die nogal verschilt van de vooral decoratieve stijl die we tot nu toe van Jeanet Oord kennen. Haar interesse gaat nog steeds uit naar de natuur en in de expositie ‘Pasensi’ vooral naar de mens als deel van die natuur.

error: Kopiëren mag niet!