CBB Nieuwe Grond gesloten wegens inbraak

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken aan de Indira Gandhiweg ressort De Nieuwe Grond heeft vanwege de inbraak van 26 december, haar deuren op donderdag 2 januari niet opengesteld voor het publiek. Dagblad Suriname maakte contact met de directeur van CBB, John Sahari. Hij deelde mee dat het personeel wel aan het werk was maar dat vanwege de inbraak de zaken die overhoop gehaald waren wederom moesten worden geordend. De voordeur van het gebouw was geforceerd en door de opening was er een slang naar binnen gekropen. Naar zeggen van Sahari is de brandweer op donderdag 2 januari ter plekke geweest voor inspectie. Echter heeft men geen slang in het gebouw aangetroffen.
Het gebouw is nu dus vrijgegeven voor gebruik. Maar het werk is nog niet af. De mensen die stukken nodig hadden van CBB zijn voor afhandeling verwezen naar CBB Lelydorp. Ten aanzien van de vroegtijdige sluitingstijd van dit bureau, zegt Sahari dat dit te maken heeft met een elektra probleem. Als gevolg hiervan sluit het personeel het kantoor omstreeks 12.00 uur. Sahari werkt hard om te komen tot een eigen kantoor, dat goed voorzien is van alle gerieven voor zowel het personeel als de burgerij die er gebruik van moet maken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!