Jaarwisseling: Verkeersdode, levensberoving, woningbrand, nieuwe minister en vuurwerkslachtoffers

webHet jaar 2013 is vaarwel gezegd en 2014 is welkom geheten. Maar dat is niet overal vredig en rustig verlopen, op de benoeming van Andy Rusland als nieuwe minister van Financien na. In de ochtend van 1 januari 2014 werd te Saramacca de eerste verkeersdode voor dit jaar genoteerd. De 22-jarige Kiran Chotoe liet daarbij het leven. Aan de Djamoestraat is een woning geheel afgebrand, terwijl te Ramgoelam de 38-jarige Sylvano Esajas uit een rijdende auto werd doodgeschoten. De jaarwisseling heeft 24 vuurwerkslachtoffers met zich meegebracht, minder dan de vorige jaren, maar nog steeds zorgwekkend. Een 50-jarige man verloor hierbij zijn oog. De eerste baby van 2014 werd geboren in het Academisch Ziekenhuis rond 00.04 uur. Moeder Sadal-Jaddoe en kind waren snel ontslagen uit het ziekenhuis.

error: Kopiëren mag niet!