‘t Vat Owru Yari Streetparty

Vat Owru Yari Streetparty foto 2‘t Vat sluit vandaag het jaar 2013 af met een Vat Owru Yari Streetparty. Er zullen optredens zijn van The Suri Allstars, Kenny B en Naks. ‘t Vat is het populairste café / restaurant gelegen in het uitgaanscentrum van Suriname. U kunt er elke dag terecht voor een simpele maaltijd, warme broodjes, een lekkere soep of gewoon een snack. ‘t Vat is bekend om zijn Surifesta oudejaar streetparty. Dit is een van de vele jaarlijkse activiteiten. Op de dinsdag, vrijdag en zaterdag is er live-entertainment op ’t Vat terras. Elke laatste donderdag van de maand organiseert Hotel Zeelandia Suites in samenwerking met ’t Vat een culturele avond waarbij de diversiteit van Suriname op verschillende manieren wordt getoond. Afgelopen zondag was er een Moksi party georganiseerd met optredens van de formatie Moksi onder leiding van Bryan Muntslag. Verder kon het publiek genieten van optredens van Patricia van Daal, Joey van Riessen, Robby Tjon A Foe en Marvin Nijhoven. Gisteren was er ook een Pre Owru Yari Street Party met South South West. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!