Dronken bestuurder zonder rijbewijs rijdt twee voertuigen aan

De 40-jarige autobestuurder Regillio veroorzaakte zondagavond twee aanrijdingen. De aanrijding vond plaats aan de Kwattaweg nabij Bakkerij Hollandia. Direct na de aanrijding werd de politie van Munder gealarmeerd. Daar aangekomen bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde. Gaande het onderzoek voegde een persoon zich toe bij de politie en vertelde dat deze automobilist ook zijn auto had aangereden aan de Margrethalaan en vervolgens was doorgereden. Deze laatste persoon zette gelijk een achtervolging in en merkte dat Regillio een tweede aanrijding had veroorzaakt. De politie onderwierp de man aan een blaastest en het resultaat daarvan was 810 microgram. Het toegestane maximaal alcoholgehalte is 220 microgram. Bovendien reed Regillio zonder rijbewijs. Inspecteur Sjaam Debi-Tewari, ressortcommandant van Munder, bevestigt dit geval tegenover Dagblad Suriname. De autobestuurder werd als verdachte aangemerkt. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!