Real Dijkveld gedenkt seniorenburgers

Penningmeester Clyde Belliot van Real Dijkveld overhandigt een pakket aan een senioren burger uit de buurt. Nog twee bestuursleden staan erbij
Penningmeester Clyde Belliot van Real Dijkveld overhandigt een pakket aan een senioren burger uit de buurt. Nog twee bestuursleden staan erbij
De veteranenvoetbalvereniging Real Dijkveld heeft in verband met de jaarwisseling en de feestendagen eromheen een tiental seniorenburgers van Dijkveld blij gemaakt. Elk een kreeg een goed gevulde pakket met levensmiddelen. Volgens Clyde Belliot, penningmeester van Real Dijkveld, is deze activiteit een jaarlijks terugkerende geworden. ‘We doen dit nu al voor het derde jaar achter elkaar. De middelen zijn verzameld door de spelers van het team onderling’, zegt hij. Real Dijkveld bestaat al bijkans elf jaar en bestaat uit oud-voetballers van Dijkveld en omgeving.

error: Kopiëren mag niet!