Grill Café Amsterdam organiseert Mega Streetparty

Grill Café Amsterdam heeft Mega StreetpartyGrill Café Amsterdam organiseert op 30 en 31 december een Mega Streetparty. Het gaat volgens hen heel erg druk worden en willen de mensen erop attenderen om op tijd te komen. Kom vanaf het begin om te genieten van de evenementen verdeeld over deze 2 dagen. Op maandag zal de gezelligste band uit Nederland Sabroso optreden met Karin Baitali en Setish Bindraban. Ook de muziekgroep Desire onder leiding van Sudhir B. zal van de partij zijn. In deze groep zijn de volgende leden Conchita Berggraaf, Kenneth Arias en Henk Plein. En natuurlijk de populaire formatie South South West. Op dinsdag zullen de aanwezigen genieten van Aptijt, Juniors en Diamonds 2000. Als er voldoende animo is zal het café op 1 januari 2014 ook een nieuwjaarsfeest hebben, maar dat is nog niet zeker.

error: Kopiëren mag niet!