Moordverdachte John Thakoerdien pleegt zelfmoord in cel

De moordverdachte John Thakoerdien, die zijn 47-jarige Aminagantoen Noerkhan vrouw op 4 december met een houwer dodelijk kapte en wegens moord en poging tot moord was ingesloten in cellenhuis van Geyersvlijt, heeft op de tweede Kerstdag zelfmoord gepleegd. Hij heeft zich verhangen aan een stuk touw van een hangmat die hing in de cel omstreeks 03.20 uur. Deze moordverdachte had zijn vrouw, met wie hij niet meer samenwoonde, ernstige kapverwondingen toegebracht op fatale delen op het lichaam. Dit drama vond plaats aan de Malangweg te Houttuin. Bovendien maakte een van de dochters mee hoe haar vader haar moeder kapte. Niet ver van de woning van de vrouw, woont haar nieuwe partner. Hij heeft de opgelopen kapverwondingen overleefd. Noerkhan overleed in het ziekenhuis dezelfde dag.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!