Eenjarig meisje valt uit rijdende auto

Een eenjarig meisje is zaterdag omstreeks 11.05 uur aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van een bekende eetzaak uit een rijdende auto gevallen. Ze zat op de achterzitting in de auto. Op een onbewaakt moment deed zij het portier open en viel op het drukke wegdek. Juist op dat moment reed er een voertuig achter de auto. De oplettende automobilist trapte gelijk op de rem anders zou hij over het meisje hebben gereden. Het kindje werd per ontboden ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Zij heeft gelukkig alleen enkele schaafverwondingen opgelopen. De ouders zijn door de politie van Lelydorp ernstig gewaarschuwd. De autoportieren waren niet op ‘kinderlock’ vandaar dat het onwetend kindje onbewust het portier opendeed en vervolgens daaruit viel. Inspecteur Hemantkoemar Sarjoe, ressortcommandant van Lelydorp, bevestigt dit geval tegenover Dagblad Suriname.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!