Ontvluchtte arrestant veroordeeld tot 2 ½ jaar cel

De ontvluchtte arrestant, Marciano Bron, is veroordeeld voor 2 jaar en 6 maanden. Hij wordt verdacht van diefstal. Op 17 oktober 2012 nam hij geld weg uit een dienstwagen van Suriname Beverages. De chauffeur en de andere medewerker waren bezig met een transactie toen deze verdachte kans zag om de bonnen waarin geld gewikkeld was, buit te maken. De werknemers zagen hoe de verdachte de bescheiden en het geld goederen uit de dienstwagen wegnam. Er werd meteen een achtervolging ingezet. Een alerte burger die toevallig in de buurt was, kon Marciano op een perceel aanhouden. Hij werd vervolgens aan de politie overgedragen. Op hem werd SRD 2.375 teruggevonden. De strafbare handelingen van de verdachte zijn ook vastgelegd door een beveiligingscamera. Zijn daad staat vast, zei het Openbaar Ministerie. Kantonrechter Albert Ramnewash achtte het feit wettig en overtuigend bewezen. Hij veroordeelde Bron conform de eis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!