Abdoelgafoer sleept ontevreden ex-kandidaten naar de groene tafel

Faizal AbdoelgafoerFaizal Abdoelgafoer, lid van de Organisatie Commissie van het Nationaal Jeugdparlement, is de beschuldigingen beu. Abdoelgafoer voelt zich in zijn eer en goede naam aangetast. Hij heeft intussen al gesprekken gevoerd met zijn raadsman en zal een kortgeding tegen de ontevreden ex-kandidaten aanspannen. Abdoelgafoer vind het onterecht dat zijn naam wordt genoemd in beschuldigingen, terwijl de ex-kandidaten van het NJP geen bewijzen hebben.
Op 9 december, een dag voor de verkiezingsuitslag, hebben een achttal ontevreden ex-kandidaten van het NJP een persconferentie gehouden waar de naam van Faizel Abdoelgafoer en de NDP is gevallen. Er werd gezegd dat Abdoelgafoer, die lid is van de NDP, de jongeren van Action Youth enorm heeft ondersteund. Action Youth bestaat uit een groep jongeren die zich ook kandidaat hadden gesteld voor de verkiezing van het NJP. Zo zouden alle leden van de Action Youth lid zijn van de NDP en werd er door de overheid (NDP) vervoer ingezet voor de leden van Action Youth om propaganda te voeren. De ontevreden leden zouden ook hebben waargenomen dat mensen van de Organisatie Commissie bezig waren propaganda te voeren voor de Action Youth.
Abdoelgafoer snapt dat ze hun misnoegen uiten en emotioneel reageren. Hij had verwacht dat de beschuldigingen na een tijdje zouden stoppen, maar die gaan nog onverkort door. Abdoelgafoer heeft graag dat de leden zich verontschuldigen en de door hun geuite beschuldigingen terugnemen.
Soraya Jhagroe, één van de woordvoerders van de ontevreden ex-kandidaten, zegt nog niet op de hoogte te zijn van de stappen van Abdoelgafoer. Wel kunnen de leden foto’s aantonen waar duidelijk te zien is dat Abdoelfagoer leden van de Action Youth ondersteunt.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!