Wees altijd lief voor elkaar

first ladyWees altijd lief voor elkaar, was duidelijk de boodschap van de First Lady Ingrid Bouterse –Waldring tijdens de jaarlijkse kerstviering in het Flamboyant Park. Ze vroeg de aanwezigen daarom ook elkaar een hand te geven en tegen elkaar te zeggen, ik hou van je. Het is het derde jaar dat er een groot kerstfeest wordt gevierd met de minderbedeelde seniorenburgers in Suriname als dank voor hun inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van Suriname, zegt de First Lady. Ik heb het project overgenomen en ondersteun het helemaal. Uit de donaties die wij krijgen proberen we elk jaar weer de seniorenburgers een leuke dag te bezorgen. Er zijn ongeveer 1100 seniorenburgers hier aanwezig uit verschillende tehuizen en SOOS-organisaties. Natuurlijk zouden we een ieder hier willen hebben, zegt de presidentsvrouwe. Volgens haar moeten wij onze ouderen waarderen en altijd proberen iets terug te doen voor ze. Het evenement bestond uit een ontspannen dag met muziek, poezie, dans en versnaperingen. Er waren optredens van de Gospelformatie The Singers, Jules Fullington, De Militaire Kapel, Sisme kinderkoor, Chinese Vrouwen Vereniging en een optrden van een groep seniorenburgers. Alle senioren burgers keerden met een kerstpakket huiswaartss.

error: Kopiëren mag niet!