Dronken autobestuurder aangehouden en opgesloten

De 47-jarige pick-up bestuurder Jagdipersad H. is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. De verdachte wordt aangemerkt als de veroorzaker van een aanrijding aan de Lalarookhweg. Ter hoogte van Huize Ashiana. De verdachte heeft de 19-jarige A.M. aangereden met zijn pick-up en heeft hem in hulpeloze toestand achtergelaten. Met behulp van informatie verkregen van een getuige is het de politie gelukt om de verdachte aan de Coesewijnestraat aan te houden, nadat hij is klem gereden. Bij het afnemen van de zogenaamde blaastest bleek dat de verdachte 620 mg aan alcohol in zijn bloed had. Bij wet dient dat tot 220mg te zijn. Dit geeft aan dat de verdachte behoorlijk onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer. Het slachtoffer is opgenomen op afdeling “intensief care” van een ziekenhuis en is niet aanspreekbaar. Het rijbewijs van Jagdipersad H. is door de politie ingevorderd. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van Uitvlugt.

error: Kopiëren mag niet!