Verkiezing Indian Model : Spetterende dinershow

Miss  een spetterende dinershow
Miss Indian Mnershow2Tropical Beauties Suriname heeft dit jaar een flinke stempel gedrukt op het showbizzgebeuren in Suriname tijdens de verkiezing van de Miss Tropical Beauty 2013. Een wervelende show naar internationale standaarden was de mening van enkele bezoekers. Het nieuwe concept Miss Indian Model belooft ook wat te worden. In eerdere interviews gaven organisatoren Jermain Tjin –A-Koeng en Gietanjali Raghoebarsing aan dat voor dit concept de missen ook zullen worden getraind als model. En dat zal duidelijk te zien zijn tijdens de grote show die op vrijdag 10 januari 2014 zal plaatsvinden.
“Het wordt een wervelende show!”, aldus Gietanjali. “Onder het genot van een driegangendiner zal het publiek geëntertaind worden door onze 7 missen die gaan strijden voor de titel Miss Indian Model 2013. Daarnaast zullen er diverse optredens zijn. Van wie? Dat houden we nog even geheim!”
Er zullen ook diverse modeshows zijn waarbij verschillende Surinaamse designers en modehuizen hun collecties zullen tonen. De locatie is restaurant Khazana. Voor reserveringen voor de dinershow kan men bij hen terecht, maar dat kan ook via [email protected].

error: Kopiëren mag niet!