Jockeyseizoen Club Neutraal afgesloten

2 CNClub Neutraal (CN) heeft middels de Fatu Race Part two op zaterdag 14 december het jockeyseizoen afgesloten voor het jaar 2013. De organisatie zal het nieuw seizoen weer aanvangen in maart 2014. Enkele doelen van de organisatie voor 2014 zijn Nancy’s horse track in een optimale conditie te houden, de rensport groter maken en de A-klasse weer op het gewenst niveau te brengen.
Ondanks de zware regen heeft de organisatie CN’s Fatu Race Part two middel succes mogen afronden. Er is gerend in twee klassen, n.l. D- en B-klasse. In de D-klasse was het the bounce back race van Bouncy en Bugati waarbij Bugati won. Jockey Jordy Watamaleo was zeer verdrietig, omdat zijn zadel tijdens de race draaide waardoor hij niet meer gebalanceerd verder kon gaan. Hierdoor maakte jockey Donnavan Carrot zijn voorsprong steeds groter en natuurlijk uitmuntend won op Bugati. In de B-klasse ging het tussen Royal Salute en Miricle Run over een afstand van 1200 meter. In deze klasse hebben de paarden nek aan nek geraced tot de eerste bocht, daarna nam Miricle Run met jockey Donnavon Carrot de race helemaal over en won.

error: Kopiëren mag niet!