Burger Battle in bar ZUID

Aanstaande zondag, 15 december is Bar ZUID, aan de Van Sommelsdijckstraat 17, het decor van een hamburger grill wedstrijd, oftewel een Burger Battle. Vijf teams van twee personen zullen hun best doen om een jury, bestaande uit een elftal uitzonderlijk mooie dames, er van te overtuigen dat hun hamburger qua smaak, presentatie, textuur en originaliteit de beste hamburger van Suriname is. De winnaars worden gekroond tot The Real Burger Kings 2013. De samenstelling van de jury is een knipoog naar de Miss verkiezingen waarin mooie dames beoordeeld worden. Deze keer zijn zij de jury.De deelnemende teams hebben elk een eigen unieke hamburger gemaakt: LunchcaféPUUR serveert de Big Kahuna Burger, Rockin’ Republic serveert de Swiss Perfection, Bar ZUID serveert de Big Tex, Food Therapy serveert de Gourmet Burger en Pane e Pasta serveert de Italian Delight. DJ Djaz_C en MC Gabor Staakman zorgen er voor dat het publiek op een aangename wijze wordt geamuseerd terwijl de teams hun hamburgers maken. Uiteraard zijn alle hamburgers ook verkrijgbaar en heeft het publiek de mogelijkheid om mee te stemmen met de jury.De Burger Battle begint om 4 uur in de namiddag en duurt tot middernacht. Sponsor van de Burger Battle is Slagerij Ashruf.

error: Kopiëren mag niet!