Kindertehuis van Gom krijgt SRD 3000 van ‘Q-Riders’

IFNa een succesvolle carwash gehouden te hebben afgelopen zaterdag bij Sol Zinnia hebben de leden van Q-Riders een bedrag van SRD3000,- opgehaald. Dongor was zeer tevreden over de car wash en de volle ondersteuning die zij hebben gehad van Sol Zinnia en de samenleving. Wij zullen in 2014 doorgaan met onze sociale projecten, aldus Dongor. Het geldsbedrag is gisteren door Revelino Dongo overhandigt aan een vertegenwoordiger van het kindertehuis, Saskia Sabajo. Zij is erg blij met deze geste van de Q-Riders. Het is geweldig als mensen je ondersteunen voor het goede werk dat wij doen. Kindertehuis van Gom bestaat al langer dan 50 jaar. Mevrouw van Gom vangt kinderen in haar tehuis op die zijn achtergelaten door ouders in het ziekenhuis en kinderden van ouders die verslaafd zijn aan drugs. Sabajo was 18 jaar oud toen ze zelf werd opgevangen door mevrouw van Gom. Ik had toen een baby en sindsdien ben ik bij haar. Het is nu al 24 jaar. Thans zijn er 6 kinderen in het tehuis, want vanwege renovatie werkzaamheden moesten we een deel naar hun families sturen. Het geld dat wij van de Q-Riders hebben gekregen zal besteed worden aan verdere renovatie werkzaamheden. Ook de directeur van Sol Zinnia, Sjirk Morsen juicht het initiatief van de Q-Riders toe. Wij werken al 2 jaar samen met de jongens, omdat zij sociaal bezig zijn. Wij van Sol Zinnia ondersteunen hun volledig. Op zaterdag 14 december wordt er een kerstconcert bij Sol Zinnia gehouden met de Militaire Kapel en Karin Berenstein, vertelt Morsen. Op deze dag is de Esther Stichting uitgenodigd.

error: Kopiëren mag niet!