Rising Youth houdt benefit party voor HuizeBetheljada

De RisingYouth bestaat uit een groep jongeren die zich kandidaat hebben gesteld voor de komende verkiezing van het Nationaal Jeugd parlement. De leden komen uit alle districten en in totaal zijn er 17 kandidaten. De leden hebben ervoor gekozen zich in een groep te bundelen en samen activiteiten uit te voeren naar de verkiezingen toe, al hoewel groepen zich niet kandidaat mogen stellen. De leden hebben ook het vertrouwen dat ze als groep het jeugdparlement binnen komen. De RisingYouth wilt zich sterk gaan maken voor het onderwijs, ze pleitten dat er meer digitaal onderwijs word verzorgd en meer muziek binnen het onderwijs curriculum te plaatsen, intensiever dan het nu is. Jong ondernemerschap promoten is ook een van de vele doelen van de RisingYouth. De gestelde doelen zijn wel realistisch volgens deze jongeren groep. Met huize Betheljada is er al een relatie, vandaar dat er weer is gekozen voor dit tehuis. Vier dagen voor de verkiezing houden de jongeren een benefit party, daaraan gekoppeld een awareness campagne. Het gaat om kinderen die extra steun en aandacht nodig hebben, ook is huize Betheljada het enige instituut die dubbelgehandicapte kinderen opvangt. Aanstaande dinsdag is verkiezingsdag, de RisingYouth heeft afgelopen maand elke dag scholen bezocht om propaganda te voeren. De financiën om deze dag op te zetten komen van familieleden van de groep en door kleine fundraisings. Op 5 december heeft de RisingYouth ook een geldsbedrag gedoneerd aan het kinderhuis Samuel in verband met kinderdag. Deze dag werd gehouden in het kader van de internationale dag voor mensen met een beperking en tegelijkertijd werd er een Youth Awareness Campaign gehouden. Op het programma stonden er onder andere DJ Luscious, Lipstick, en een brassband. De awareness campagne en benefit party werd gehouden te Carmax tegenover Hermitage mall.

error: Kopiëren mag niet!