Dochter nam geen afscheid van moeder

De in Nederland wonende M.B. betreurt het ten zeerste dat zij niet eens een laatste groet kon brengen aan haar moeder. Deze kwam op 24 november 2013 op 76-jarige leeftijd te overlijden in een zorginstelling. De volgende dag is zij meteen gecremeerd. M.B. vindt het jammer dat de crematie zo snel heeft plaatsgevonden. Haar is niet eens de mogelijkheid geboden naar Suriname af te reizen. Van een zus die in Suriname verblijft, kreeg zij het bericht dat haar moeder niet meer in leven was.
M.B. zit nu te jammeren over hetgeen gebeurd is, maar beseft dat zij haar moeder nooit meer zal zien. Ze was fel gekant tegen het besluit van één van haar broers om hun moeder onder te brengen in een zorginstelling. ‘Mijn moeder smeekte om haar weg te halen van die plek, maar niemand luisterde naar haar.’
M.B. bracht in april dit jaar een bezoek aan Suriname. Dat was dan ook de laatste keer dat zij haar moeder zag. M.B. ontkent dat er sprake is van een vete tussen haar broers en zusters. Dagblad Suriname maakte contact met een zus die in Suriname verblijft. Die onthoudt zich van elk commentaar.

Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: