Show Popcaan eindigt in chaos

De security “bespringt” één van de vechtersbazen. Op de voorgrond staat de andere fighter toe te kijken
De security “bespringt” één van de vechtersbazen. Op de voorgrond staat de andere fighter toe te kijken

Pocaan show eindigt in chaos 2Stel je dit voor: voordat de ‘main act’ op het podium verschijnt, breekt er een uitgebreid gevecht uit. Als de security vanaf het begin niet verhindert dat het publiek vrij het podium kan bestijgen en als de artiest ondanks aandringen van de politie niet wil vertrekken, dan heb je alle ingrediënten van een show die mis moet gaan. Dat gebeurde ook afgelopen zaterdag tijdens de show van Popcaan. Op de folder stond dat de poorten om 20.00 uur open zouden gaan. Dat klopte ook, maar de optredens vingen pas om half elf aan. De zaal in het Flamboyant Park was niet geweldig gevuld toen Bizniz Blaai optrad. Deze warmde het publiek op, maar kon toch niet tippen aan King Koyeba. Hij is ongetwijfeld de meest “energized” artiest op dit moment. Na zijn show werd het tijd voor Popcaan. Of wacht: moesten niet twee vrouwen eerst optreden? Goed, Tommy Lee kwam niet, dus zij ook niet.
Popcaan werd aangekondigd. Maar voordat hij op de bühne verscheen, brak er een streetfight uit. Twee mannen vonden dat zij de ‘main act’ waren en vochten alsof ze winti kregen. De security had de zaak echter snel onder controle. Popcaan begon faya.
Halverwege vond er aan de linkerkant een dyugu dyugu plaats. De artiest bemoeide zich persoonlijk hiermee. Aan het eind van zijn toch wel geweldig optreden ging alles mis. Springende jongeren die dachten Poppy te zijn, bestormden het podium. Popcaan liet ze hun gang gaan en de beveiliging keek lamlendig toe. Uiteindelijk moest de politie er aan te pas komen.
Maar Popcaan ging door. Hij trad met de politie op! De artiest tartte de sterke arm en zong alsof de politie niet bestond. De Surinaamse vibe was overweldigend. Uiteindelijk werd zijn mic uitgemaakt. Ook de lichten. Einde show, maar niet voordat het publiek met flessen begon te gooien. Een geweldige show die in totale chaos eindigde.

error: Kopiëren mag niet!