25-jarige slaat 68-jarige gebit uit zijn mond

De 25-jarige M.G. heeft uit wraak de 68-jarige A.L. mishandeld, waardoor zijn kunstgebid en vier kiezen kapot zijn gegaan.
De aanleiding van de mishandeling was een handdruk. Tijdens een kerkdienst wilde de bejaarde de andere een handdruk geven. De jongeman weigerde. Dit nam de bejaarde hem niet in dank af en vertelde het aan de vrouw van M.G. De echtgenote sprak op haar beurt haar man aan.
De 25-jarige kon de actie van de 68-jarige man niet waarderen. Hij liep naar de woning van de bejaarde en sloeg hem bont en blauw. Als gevolg van de keiharde slagen verloor het slachtoffer zijn kunstgebit en de vier resterende kiezen die hij nog had. De politie van Marienburg heeft de geweldenaar hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!