Politie geeft beelden berovingen vrij

Politie geeft beelden berovingen vrijHet Korps Politie Suriname (KPS) heeft gisteren beelden vrijgegeven van berovingen in supermarkten. Het zijn beelden waarop de daders zichtbaar zijn. De politie tracht hierdoor meer informatie te verkrijgen vanuit de samenleving om zo de criminelen te pakken.
Beroving Tout Lui Faut Middenweg
Twee gewapende en gemaskeerde criminelen hebben op zaterdag 23 augustus van dit jaar een overval gepleegd in een super markt aan de Tout Lui Faut Middenweg. Zij hebben daarbij weggenomen een cellulair, dozen met sigaretten van de merken: Morello, Dunhill en Palmol. Verder een monitor, een fles Johnny Walker Black label en 2 flessen Johnny Walker Red label. Op een gegeven moment haalde een van de criminelen zijn masker weg, waardoor zijn gezicht te zien kwam. Aan de linker onderarm van de tweede verdachte zijn een aantal sterren getatoeëerd.
Beroving Katwijkweg

Twee criminelen hebben op zondag ochtend 3 november een winkelier overvallen in zijn super markt annex woning aan de Katwijkweg. Op filmbeelden zijn hun gezichten te zien. De linkerarm van de verdachte, die een pet op heeft, is nagenoeg helemaal bedekt met tatoeages. Deze inbrekers hebben geld, een cellulair en een Top up-machine van Digicel met ongeveer SRD 500 aan belminuten buit gemaakt.
Indien men weet wie deze mannen zijn mag die informatie worden door gegeven aan de recherche van het politie bureau Geyersvlijt op de telefoonnummers 451163 of 450635,aan de Centrale meldkamer van de politie op het nummer 115 of het dichtstbijzijnde politie bureau.

error: Kopiëren mag niet!