Baithak Gana Sensation moet jongeren stimuleren

VHP wil Baithak Gana cultuur stimuleren bij de jongerenBusbedrijf S. Badjalala en Satish Music Center, willen de jongeren stimuleren om de Baithak Gana cultuur in leven te houden. Om dit te stimuleren hebben zij een show georganiseerd op maandag 25 november in Stichting De Olifant. Tijdens de Baithak Gana Sensation zullen verschillende top Baithak Gana zangers optreden zoals: Robby Oedietram, Taran Panchoe, Jagdeep Chedie, Waldie Phagoe, Harold Ramkoemar, Angad Bholasingh, Motimala Binda, Pradeep Sewsaran, Radjesh Ramnarain, Tulsi Malaha en Ryan Kalpoe.
Tijdens deze show zal de voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi 4 bekende Baithak Gana zangers van ons land te weten Harry Sewbalak, Rampersad Ramkhelawan, Koendan Gobhardhan en Bisnoewatie Koesal decoreren. De medailles zijn gesponsord door de heer Sarvan Badjalala.
Volgens Satish Jhinnoe van Satish Music Center, is het de bedoeling om elk jaar dit evenement te organiseren. Dit was ook een wens van de heer Santokhi. Er zijn nog evenementen die op verzoek van de voorzitter gehouden zullen worden, aldus Jhinnoe. De opbrengsten van de show zullen besteed worden aan een goed doel.

error: Kopiëren mag niet!