Oplichter aangehouden en ingesloten

De recherche van het bureau Nieuwe-Haven heeft gisteren een vrouw aangehouden en in verzekering gesteld voor oplichting en of verduistering. Wilma van B. had een werk relatie met een stichting die doet aan huizenbouw en met een handelsbank. Personen zijn toen door haar benaderd en geïnteresseerd in het kopen van een huis en perceel via de stichting. Daarbij heeft zij geldsbedragen van de mensen in ontvangst genomen die zij aan de stichting zou moeten overdragen. Dat heeft zij echter niet gedaan. De gelden heeft zij ten eigen bate aangewend. De stichting en 9 benadeelde personen hebben aangifte tegen Wilma van B. gedaan.
De politie vermoed dat Wilma van B. meer personen tot slachtoffer heeft gemaakt. Die personen mogen contact maken met de recherche van het bureau Nieuwe-Haven om alsnog aangifte te doen.

error: Kopiëren mag niet!