AS Highwaystar verrast Jivan Jotie

1 HighwaystarDe Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) werd donderdagavond voortgezet. De ongeslagen Jivan Jotie kwam uit tegen hekkensluiter AS Highwaystar. De eindstand was voor een ieder een verrassing. 1-0 voor Highwaystar. Cedric Leefstand scoorde in de 89ste minuut het gouden doelpunt. De ruststand was 0-0. Jivan Jotie is torenhoge favoriet om het kampioenschap dit jaar binnen te halen. Highwaystar, had het wel niet slecht gedaan in haar eerste twee wedstrijden. Ze verloor beide keren met 1-0 van Eendracht en Vredenburgstar, twee topclubs. Met het verlies van Jivan Jotie is nu alleen Eendracht ongeslagen bij de LSO.
In de Tweedeklasse speelden Real Frederikshoop en SV Amor 2-2 gelijk. De ruststand was 1-1. De twee ploegen van de Indira Gandhiweg scoorden ook 2 rode kaarten, te weten voor Gilvano Bow van Real Frederikshoop in de 56ste minuut en Radjkoemar Rewat van Amor in de 78ste minuut. De doelpunten van Real Frederikshoop kwamen van de speler Hoogland (2x) en voor Amor Silvano Mijnals en Rajkoemar Rewat.