Takdier Boys in tweede helft ten onder tegen Excelsior

De laatste wedstrijd uit de eerste speelronde van de SVB Digicel Hoofdklasse competitie werd dinsdagavond afgewerkt in het Eddy Blackmanstadion. Daar stond de thuisclub Takdier Boys tegenover de bezoekende Excelsior. Tot aan rust kon de promovendus Takdier Boys zaken nog bijbenen, 2-2. De Braziliaan Ailton Paiva had 2x gescoord voor Excelsior van voorzitter Tilak Mangrey, terwijl Rodney Dalfour en Melvin Valies dat hadden gedaan voor Takdier Boys. In de tweede helft liep Takdier Boys van voorzitter Boyke Bissumbhar uit naar een 3-2 door een doelpunt van de nieuwe aanwinst, de boomlange Sirano Amoeferie uit Moengo. Maar toen viel bij Excelsior in Virgill Najoe. Hij bracht de stand op 3-3, terwijl Paiva hierna de 4-3 noteerde met zijn hattrick. Tenslotte bepaalde Najoe de eindstand op 5-3 voor Excelsior.
Afgelopen weekend won WBC van Boskamp met 3-0 door goals van Gregory Righters (2x) en Guno Kwasie. Robinhood en Notch speelden 2-2 gelijk. Voor Robinhood scoorden Andwele Baja en Elvin Abauna, voor Notch Milton Pinas en Ithon Harderwijk. SNL won van Transvaal met 3-1. De jeugdige Sorencio Juliaans scoorde voor Transie. Giovanni Alleyne, Donovan Loswijk en Donovan Jafai scoorden voor SNL.

error: Kopiëren mag niet!