Levensberoving 14-jarige Siso voor rechter

De levensberovingszaak van de 14-jarige Dencio Siso werd gisteren door kantonrechter Danielle Karamatali in behandeling genomen. Het slachtoffer werd op 27 juli in de buurt van de Ireneval in het district Brokopondo doodgestoken. In deze strafzaak wordt de 24-jarige Jurgen P. als verdachte aangemerkt. Siso is met een scherp voorwerp gestoken in het bovenlichaam. Deze verwonding is fataal geweest voor de 14-jarige. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat er een ruzie was ontstaan tussen de twee betrokkenen rond een betalingskwestie. Deze liep uit de hand, waarbij Jurgen P. de jeugdige neerstak. De magistraat beschikte gisteren niet over bepaalde documenten, waaronder een geneeskundig verklaring en het obductierapport. Op 9 december wordt de behandeling van de zaak voorgezet. De gevangenhouding van Jurgen blijft gehandhaafd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!