Most Wanted Ronny Rattan weer achter slot en grendel

RattanDe voortvluchtige gedetineerde Ronny Rattan alias Kleine is zondagavond door een politie-eenheid aangehouden in een woning aan de Libanonweg. Bij zijn aanhouding heeft hij zich niet verzet. Op hem is aangetroffen en in beslag genomen een AK-machinegeweer. Rattan is weer achter slot en grendel geplaatst. De politie zal onderzoeken of hij geen strafbare feiten heeft gepleegd toen hij zich buiten de gevangenismuren bevond. Op 20 juni 2013 ontvluchtte Rattan van de bende Poeran uit het Huis van Bewaring te Santo Boma. Hij opende zijn cel, klom via het plafond op het dak, zakte met een laken naar beneden en vluchtte vervolgens uit het Huis van Bewaring, die een heel hoge schutting heeft. Dit terwijl geen enkele penitentiaire ambtenaar dit opmerkte. Rattan moet tot 2024 in de cel voor meerdere zware gewapende berovingen.

error: Kopiëren mag niet!