Hakrinbank VOS School Excellence Award voor AAHA

De Hakrinbank heeft de VOS School Excellence Award toebedeeld aan het Arthur Alex Hoogendoorn Atheneum (AAHA), de winnaar voor het schooljaar 2012/2013 met een slagingspercentage van 100% voor 58 examenkandidaten. Vermeldenswaard is dat de AAHA de Hakrinbank VOS School Excellence Award eveneens in 2012 heeft gewonnen. Het slagingspercentage in dat jaar was 93.3% voor 75 examenkandidaten. Jaarlijks wordt deze award uitgereikt aan de vos-school met het hoogste slagingspercentage over het afgelopen jaar. De selectie-indicatoren zijn de slagingspercentages na her- en inhaalexamens, waarbij de school minimaal 30 examenkandidaten telt. De prijs die bij de award hoort, is een pc met printer.
Het (mede) organiseren en sponseren van diverse nuttige maatschappelijke activiteiten valt binnen het Corporate Social Responsibility (CSR)-beleid van de Hakrinbank, waarbij zij een speciale relatie heeft met sport, onderwijs, kunst en cultuur. Met de sponsoring van kwalitatief hoogstaande projecten op deze terreinen levert zij een bijdrage aan de ontwikkeling van ons land. De algemeen directeur van de Hakrinbank hoopt dat van de VOS School Excellence Award een stimulans mag uitgaan voor het leveren van topprestaties door onze vos-scholen.

error: Kopiëren mag niet!