Deva Boys verslaat Kamel Dewaker op Livorno

De bal in de SVB Eersteklasse competitie is aan het rollen gebracht zaterdag. In het Andre Ramkhelawan Sportcomplex was er een interessante ontmoeting. Kamel Dewaker (KD), die zich vorig seizoen via promotie/degradatiewedstrijden kon handhaven in de Eersteklasse, stond tegenover promovendus Deva Boys uit Meerzorg. Bij rust stond KD voor met 1-0 door een doelpunt van Quincy Pinas. Maar in de tweede helft sloeg de ploeg van Meerzorg toe. Via Mugaphio Milano, Terrence Wachter en Arantes Veira liep ze uit naar een 1-3 overwinning.
ACoconut won op Brokopondo op het Bigi Wey Sportcomplex met 3-0 van de bezoekende Papatam uit Albina. Enundie Gatonie (2x) en Miquel Gatonie scoorden voor ACoconut. Randjiet Boys kon thuis in het Essedstadion niet verder komen dan een 1-1 gelijkspel tegen Inter Rica. Wendel Eduards scoorde voor Randjiet Boys, Courdny Pita voor Inter Rica. Boma Star won in eigen huis met 5-0 van SV Voorwaarts. De ruststand was 2-0. Jerrel Adensiba, Rendwig Kinsaini, Regillio Abiting, Mitchell Kisoor en Jelany Djemesie scoorden voor Boma Star. Tenslotte won het versterkt team van Botopasie met 4-1 van Tammenga. De ruststand was 2-0. Armando Lugard (2x), Dennis Doekoe en Ilunga Eduards scoorden voor Botopasie. Carlo Lespeki redde de eer voor Tammenga.
Op zaterdag 26 oktober 2013 wordt de Eersteklasse voortgezet:
Team A Team B Datum Lokatie Tijd
Papatam KD Za.26 okt. Papatam SC 16.30u
ACoconut Deva Boys Za.26 okt. Brokopondo BW 16.30u
Inter Rica Boma Star Za.26 okt. Moengo stadion 16.30u
Caravan West United Za.26 okt. E.Blackman 16.30u

error: Kopiëren mag niet!