Cadillac van SRD 1,1 miljoen voor president Bouterse

Zo ziet een Cadillac Escalade ESV-Limousine conversion 2013 eruit
Zo ziet een Cadillac Escalade ESV-Limousine conversion 2013 eruit
De gepansterde Cadillac Escalade ESV-Limousine conversion 2013 die president Desi Bouterse voor SRD 1,1 miljoen heeft gekocht, is volgens Melvin Linscheer, hoofd Bureau Nationale Veiligheid (BNV), gekocht om presidenten van de Unasur te vervoeren. Dit verklaarde hij tijdens het programma Bakana Tori op SRS. Dagblad Suriname maakte contact met de directeur van het kabinet van de president, Eugene van der San, om een reactie op deze dure aankoop. Hij verwees de redactie naar Linscheer op SRS. Wat Linscheer als hoofd BNV niet weet, is of het voertuig al in Suriname is. Dat zal hij even natrekken.

error: Kopiëren mag niet!