Gewelddadige partner laat striemen achter

Na twee keren te zijn gewaarschuwd hield G.D. (26 jaar) niet op met het molesteren van zijn partner. De maat was vol en de concubine van G.D. schakelde vrijdag de politie in. Bij de politie verklaarde de vrouw dat zij al vier jaren in concubinaat woont met de belager. Uit deze relatie hebben zij samen twee kinderen. Volgens verklaring van de vrouw heeft haar concubaan haar gewurgd, mishandeld en bedreigd. De verdachte heeft een mes getrokken en gedrukt tegen de buik van het slachtoffer.
De man werd overgebracht naar het bureau. Tijdens het verhoor gaf G.D. de politie een valse naam op. Ook dit feit wordt hem ten laste gelegd. Het slachtoffer is bij proces verbaal gehoord. Uit het onderzoek blijkt dat er reeds eerder aangiftes waren gedaan, waarbij de vrouw de politie had verzocht om haar concubaan aan te spreken om de handelingen niet meer te herhalen. De politie is twee keren eerder op het adres geweest en heeft op verzoek van de vrouw de verdachte aangesproken. De politie nam striemen waar aan de hals van de vrouw. Kennelijk komt dit door de wurging. De politie van Lelydorp heeft de geweldenaar in verzekering gesteld. Hangende het verdere onderzoek blijft G.D. in de bak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!