Buurtbewoners willen af van zandberg

Buurtbewoners willen van zandberg afDe bewoners van de omgeving Fred Derby en Hoogestraat hebben geruime tijd last van ‘zandbuien’. Dit zou komen door de zandhoop die geplaatst is op de hoek van de Fred Derby en de Hoogestraat. Vooral de nabije buren hebben er veel last van. Het zand waait in de huizen van de mensen. De mensen moeten vaak vegen en ook de winkelier heeft veel last van stof op zijn producten. Momenteel groeit er veel gras op de zandberg. Het zand is daar geplaatst door een iemand die zou bouwen. De werkzaamheden zijn enige tijd geleden stopgezet door de politie. De buurtbewoners vragen zich af hoe verder. Het ministerie van Openbare Werken (OW) verwijst naar de politie en die politie die verwijst op zijn beurt weer naar het ministerie van OW.

error: Kopiëren mag niet!