Twee verdachten aangehouden na ernstige mishandeling

De 32 jarige C.P. en de 34 jarige C.P. zijn op vrijdag middag 18 oktober door de politie aangehouden. Zij worden ervan verdacht een 38 jarige man zwaar mishandeld te hebben. Deze mishandeling vond plaats aan de Dr.Sophie Redmondstraat. Het slachtoffer moest per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. Er is vermoedelijk nog een derde man betrokken geweest bij deze mishandeling.
Cellulair dieven gepakt na wilde achtervolging
De 19 jarige S.R. en zijn comparant C.K. zijn afgelopen vrijdagmiddag door de politie aangehouden aan de Dr.Sophie Redmondstraat. Zij konden worden aangehouden nadat hun vluchtauto door de politie klem is gereden. De twee verdachten hadden kort voor hun aanhouding twee cellulair toestellen uit een cell-shop gestolen aan de Plutostraat. De exploitant van de shop was deze twee jongemannen in zijn auto achterna gegaan en hield de politie op de hoogte van hun vluchtweg. Hierdoor kon de centrale meldkamer de verschillende politie eenheden goed in stelling brengen ,die de achtervolging overnamen. Voordat de twee verdachten konden worden aangehouden hadden zij ,door hun roekelood rij gerdrag, een aanrijding veroorzaakt met een andere anuto.
Drugsverkoopster aangehouden
De 52 jarige Johanna N. is in de vroege ochtend van afgelopen zaterdag door de politie aangehouden aan de Jodenbreestraat. Zij wordt verdacht van drugsverkoop. In haar bezit is aangetroffen: 83 wikkeltjes met vermoedelijk cocaine en 10 wikkels met marihuana.

error: Kopiëren mag niet!