Acht kandidaten Saramacca geven zich op voor NJP-verkiezingen

Een kandidaat dient haar bescheiden in op het commissariaat Saramacca (foto: BIC Saramacca)
Een kandidaat dient haar bescheiden in op het commissariaat Saramacca (foto: BIC Saramacca)
Acht aspirant jeugdparlementariërs hebben zich in het district Saramacca opgegeven voor de verkiezing van het Nationaal Jeugdparlement (NJP). Deze wordt op 10 december 2013 gehouden. De kandidaatstelling was op woensdag 16 oktober 2013 op het commissariaat Saramacca. Uit de groep van 8 zijn er 4 heren en 4 dames. Bij de indiening moest men ook een lijst met tenminste 40 ondersteuners indienen. De kandidaten van Saramacca zijn Vinay Jethoe, Sarwankoemar Chotkan, Sharoen Jagernath, Manisha Sewnandan, Rewiesh Narain, Vinaida Mangre, Rajshree Orie en Alisha Karansingh. Allen zullen zich inzetten voor meer recreatiemogelijkheden voor de jongeren van Saramacca en educatieve activiteiten organiseren in het district. Bij de indiening was ook aanwezig Marvin Powel van de Kiescommissie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: