Dara Ramcharan/Shailesh Gajadhar wint Kampoe interne koppeldrive

1 Dara 1De troefcallvereniging Kampoe organiseerde maandagavond haar jaarlijks terugkerende interne koppeldrive. Op de residentie van voorzitter Jitin Ramcharan werden na loting de koppels aan elkaar geregen. Er namen 7 koppels volgens het round Robin-systeem het tegen elkaar op. Het duo Dara Ramcharan/Shailesh Gajadhar was ongenaakbaar. Van de 6 partijen won het koppel er 5 en werd eerste met 10 punten. Slechts het koppel Ramon Ramautarsing/Mahinder Mahtabsing won. Op de tweede plaats eindigde het gastkoppel Albert Nabibaks/Soeniel Jhinkoerai met 7 punten. Albert Nabibaks is vriend en sympathisant van Kampoe en is elk jaar aanwezig tijdens het interntoernooi. Jhinkoerai is van Kampoe Nederland en vertoeft op dit moment in Suriname. Op de derde plaats eindigde het koppel Jitin Ramcharan/Ravin Changoer met 6 punten.
Na het toernooi werd een zogenaamde sneltroefcalltoernooi afgewerkt volgens het knock-out systeem. Het lot wilde dat intern kampioenen 2013 Dara Ramcharan en Shailesh Gajadhar weer aan elkaar werden gekoppeld. In de finale stonden ze tegenover Tony Prasad en Viresh Changoer. Ook hier werden Dara en Shailesh de kampioen. Na de prijsuitreiking werd de avond informeel voortgezet met wat andere troefcallspelletjes, een hapje en een drankje.

error: Kopiëren mag niet!