Beroofd voertuig in brand gestoken

FrontfotoOp de hoek van de Zwartenhovenbrugstraat en de Prinsenstraat werd gisteren in de ochtend omstreeks 03.00 uur een gewapende roofoverval gepleegd. Twee criminelen, vermoedelijk van Creoolse komaf, hebben een blauw gelakte voertuig van het merk Mark II gestolen. Volgens de benadeelde gaat het om een wagen met bouwjaar 2002 en het kentekennummer 84-89-WP. De politie kreeg na het incident de melding. Omstreeks 05.30 uur werd telefonisch aan de politie ook doorgegeven dat een voertuig in brand stond aan de Doekhiweg-Oost, een zijstraat van de Mr. J. Lachmonstraat. De politie trof het voertuig inderdaad in brand aan. Na onderzoek bleek het te gaan om de auto die eerder in de ochtend gestolen was. De politie vermoedt dat twee lenzen van het voertuig zijn weggerukt en het voertuig vervolgens in brand is gestoken. De politie is bezig met een diepgaand onderzoek. (tekst: Saskia Bandhan)

error: Kopiëren mag niet!