A.W. Brakke en Jagdies Harpal winnen parendrive

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) hield zijn reguliere open parendrive maandag j.l. te DSB. Er deden acht paren aan de drive mee. Het ontbrak niet aan de nodige spanning aan de vier wedstrijdtafels en werd er vlot gebridged. De avond zelf had een heel vlot verloop met zeven speelronden over 21 boards. Elk koppel speelde tegen elkaar in rondes van steeds drie spellen. Jagdies Harpal wist een goede comeback te maken na de ontwenning van de vorige week van zich te hebben afgeschud en wist samen met A.W. Brakke te winnen met een wedstrijdscore van 85 punten en 67,46%. De neven Antoine en Philip Issa wisten samen met het bridgekoppel Jane Harkisoen / Stephen Harripersad een gedeelde tweede/ derde plaats te behalen met een gelijke score van 74 punten en 58,73% .
De vierde plaats was voor het bridgepaar Jamila Idu / Imro Nibte met een score van 65 punten en 51,59%. De top vijf in het eindklassement werd afgesloten door de dames Rinia Lieuw A Soe en Rinia Rijkaard met een score van 62 punten en 49,21%.
Eind augustus is de Bond met een nieuw Bridgecursus voor beginners gestart te DSB. Echter kunnen eventuele geïnteresseerden zich nog altijd aansluiten bij deze enthousiaste groep en mogen zich hiervoor aanmelden bij het secretariaat, het bestuur of bij komende sessie (lessen steeds op de woensdag) die stipt om 19.30 uur start.

error: Kopiëren mag niet!