Worstelaars hebben goede generale achter de rug

2 WorstelaarsAdarsh Kewal, Shaquille van Zichem, Widesh Ramcharan, Soeradj Kowlesar, Mohamed Asraf, Fernando Goerahoe, Rudy Padarath, Amresh Parbathising zullen samen met Gino Muntslag Suriname vertegenwoordigen op een internationaal worsteltoernooi in Nederland op 28 september aanstaande. Muntslag verblijft momenteel in Nederland. Voorafgaand aan dit toernooi heeft de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) een lokaal worsteltoernooi georganiseerd met een tweedelig karakter. Te weten fondsen verzamelen voor de trip naar Nederland en daarnaast de worstelaars ook voorbereiden op het toernooi in Nederland.
De hoofdwedstrijd van dit toernooi ging tussen Adarsh Kewal en Shaquille van Zichem, de worstelkampioen tegen de judokampioen. Routinier Kewal had het knap moeilijk tegen de nieuweling, doch won op punten. Widesh Ramcharan won zijn partij van Roberto Bijnoe, Soeradj Kowlesar versloeg Remie Padarath, Mohamed Asraf won van Alexander Tjok Kiem Fa, Fernando Goerahoe was te sterk voor Rayan Padarath en veteraan Rudy Padarath won van George Willem Jozefzoon. Amresh Parbathising kwam niet in actie. Op deze dag kondigde de 64-jarige Willem Jozefzoon van Black Tiger ook zijn afscheid aan.

error: Kopiëren mag niet!