21-jarige aangehouden wegens mishandeling met bierfles

De 21-jarige S.A. is door de politie van De Nieuwe Grond aangehouden. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan mishandeling. S.A. stond voor een winkel, toen op een bepaald moment hij mot kreeg met het slachtoffer. Vermoedelijk had een van de mannen de dochter van de andere gemolesteerd. Het slachtoffer bracht de verdachte enkele rake klappen toe. De verdachte op zijn beurt wapende zich met een bierfles. Hij zwaaide die in de richting van het hoofd van zijn tegenstander. Het slachtoffer heeft de slag afgeweerd met zijn hand, waarbij de fles kapot ging. Het slachtoffer hield een snee aan zijn hand over en hij liep letsels op aan zijn gezicht. Hij werd verwezen naar de arts. Op grond van het medisch rapport en na afstemming met het Openbaar Ministerie heeft de politie de verdachte in verzekering gesteld. S.A. blijft hangende het onderzoek achter de tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!