Miss Teen Model kandidate Anjenie Chin Kon Loi

Miss Teen Model kandidate Anjenie Chin Kon LoiOp 07 september 2013 zullen 11 jongedames tussen de 12 en 18 jaar strijden voor de titel van Angel Public Relations and Administration (APRA’s) Miss Teen Model Suriname 2013. In de afgelopen maanden zijn deze tienermeisjes klaargestoomd voor de finaleavond in Solei aan de Anton Dragtenweg. Dagblad Suriname zal de komende dagen de kandidaten in de schijnwerpers plaatsen. In de editie van vandaag: de 16-jarige Anjenie Chin Kon Loi van het Miranda Lyceum.
Anjenie zegt dat zij in haar vrije tijd graag leest. ‘Ik lees graag literaire boeken, maar af en toe ook een roman.’ Daarnaast luistert ze veel naar muziek. ‘Ik geloof dat ritme de geest goed kan doen en daarnaast houdt het je lekker fit en maakt muziek blij.’ Verder houdt zij ervan om vrienden te maken. ‘Mijn vriendenkring vergroten en van elkaar leren, vind ik belangrijk in dit leven.’ Deze tiener houdt ook van uitgaan en lekker eten.
Anjenie zegt dat zij graag talen wil studeren en mensen in nood helpen. ‘Dit is een van mijn doelen. Ik wil heel graag een volwaardig voorbeeld zijn voor mijn leeftijdsgenoten. Dit is dan ook de reden waarom ik participeer aan Miss Teen Model Suriname 2013.
Haar boodschap aan alle jongeren: ‘zolang je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen hebt, bereik je alles wat je wilt. Educatie is je belangrijkste wapen. Gebruik alle tools die je bezit om jou doelen na te streven en just go for it!’
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!