Koplopers Hoofdklasse en Eersteklasse starten tweede ronde met verlies

Christopher Hall van FC Inter Nacional probeert een schot van Gregory Righters (10) van Styx KG te dekken, terwijl doelman Orpheo Paulus paraat staat (foto: Regillio Derby)
Christopher Hall van FC Inter Nacional probeert een schot van Gregory Righters (10) van Styx KG te dekken, terwijl doelman Orpheo Paulus paraat staat (foto: Regillio Derby)
De koploper in de Hoofdklasse en Eersteklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB), zijn de tweede ronde competitie met een verlies begonnen. Zowel Styx The Kuldipsingh Group als Five Stars FC verloren hun wedstrijden. In de Hoofdklasse verloor Styx de topper tegen naaste concurrent FC Inter Nacional. Het werd 6-3 voor Inter, voor wie Romano Holtuin twee keer scoorde. Ook Derrick Garden van Styx vond twee keer het net. Het was de tweede verliespartij voor Styx dit seizoen. Eerder verloor ze van Giants in de eerste ronde. In de andere Hoofdklasse partij won ZV Mengao met 6-3 van Giants. Johan Aroeman en Urvin Remak van Mengao scoorden elk 2 keer. SCV Linco herstelde zich van twee nederlagen op rij. Van Boulanche werd met 5-3 gewonnen. Vangelino Sastromedjo van Linco scoorde drie keer.
Five Stars FC verloor haar eerste wedstrijd voor dit seizoen in de Eersteklasse. Inter-Bom was met 7-5 sterker dan ze. Anthony Blijd en Ivanildo Misidjan van Five Stars scoorden elk 2 keer. Fabian Kitaman van Inter-Bom had er ook 2 doelpunten op zijn naam. Pentagon verloor met 2-7 van Orkaan. Joal Menes scoorde 3 keer voor Orkaan. Palo won met 4-2 van Saoena. Shaquille Codrington van Palo scoorde 3 doelpunten.
In de Tweedeklasse won De Vuist met 6-1 van The Family. Ferrol Karijoredjo van De Vuist scoorde 2 doelpunten. Jet Boys verloor van FC Inter Five met 4-6. Michael Moredjo van Inter Five pakte 4 doelpunten. Koploper FC Exces versloeg Kanoute met 7-4. Jurgen Vierklau van Exces scoorde 3 keer.

error: Kopiëren mag niet!