Zes gewapende criminelen overvallen supermarkthouder

Zes gemaskerde criminelen hebben dinsdagavond een gewapende overval gepleegd in een supermarkt annex woning in het district Sipaliwini. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat deze supermarkt binnen een maand twee keer is overvallen. De daders betraden de zaak omstreeks 23.00 uur. Op dat moment was alleen het Chinees echtpaar aanwezig in het pand. De roofoverval werd gepleegd te Antonio de Brinko. De heer des huizes is mishandeld. Onder bedreiging van een wapen moest de supermarkthouder aanwijzen waar hij de waardevolle spullen had bewaard. De daders maakten 2 ½ kilo ruw goud, Euro 4.000, sigaretten, alcoholische dranken en opwaardeerkaarten buit. De politie van Sipaliwini is bezig met het onderzoek. Zij werken hard aan de opsporing van de brutale rovers.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!