Gratis Schoolpakketten voor minderdraagkrachtigen

Stichting De Gouden Lepel, onder voorzitterschap van Dhr. Maikel Blokland, zal een groot aantal schoolpakketten gratis verstrekken aan kinderen uit minderdraagkrachtige gezinnen. In totaal zullen 500 kinderen worden blij gemaakt met een schoolpakket inhoudende een schooltas, schriften, pennen, potloden, veger, slijper en nieuwe uniformhemden. De pakketten zijn bestemd voor kinderen van de eerste tot en met de zesde klas.
De Stichting hoopt op deze wijze de ouders, die het moeilijk hebben met jaarlijkse uitgaven voor schoolbenodigdheden te ondersteunen, en de kinderen te stimuleren om met frisse moed naar school te gaan.
Naast het schoolpakket zullen er ook goede tweedehandse kledingstukken, schoeisel een belegde broodje en drank aan de ouders en hun kinderen verstrekt worden.
Tevens zal er muziek zijn en een bemoedigend woord tot de aanwezigen gericht worden.
Om voor een schoolpakket in aanmerking te komen dient men zich vooraf te registreren op
Donderdag 29 en Vrijdag 30 van 17.00 uur tot en met 19.00 uur namiddag en
Zaterdag 31 Augustus 2013 van 10.00 uur tot en met 13.00 uur s’middags
met medeneming van Familieboekje ,ID kaart en het Rapport van de kinderen.
De plaats van registratie en informatie is aan de Verlengde Keizerstraat # 37 op het terrein van de Nieuwe Generatie Gemeente Gods Bazuin.
De verstrekking van de pakketten vindt plaats op Zaterdag 21 September 2013.
Aangezien deze actie met hoge kosten gepaard gaat doet de Stichting ook een beroep op de gemeenschap om hen ook hierin te ondersteunen hetzij met financiën of met andere donaties.

error: Kopiëren mag niet!