Vechtpartij na baithak gana-feest

Zondagavond is er op Johanna Margaretha een baithak gana-feest georganiseerd. Na dit feest toen de gasten terugkeerden omstreeks 22.30 uur, kreeg de politie van Marienburg een melding van een vechtpartij waarbij er schoten zijn afgevuurd. Ter plekke aangekomen trof de politie een man aan met een kapwond. Partijen hebben met elkaar gevochten. Een politieman die ter plekke aanwezig was, probeerde de gemoederen te bedaren en de vechtersbazen uit elkaar te halen. Toen hij merkte dat zij geen gehoor gaven aan zijn bevel, loste hij enkele waarschuwingsschoten. Als gevolg van de vechtpartij liep één van de mannen een kapverwonding op. Hij is verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Inspecteur Cynthia Brown bevestigt dit geval. Zij geeft aan dat er geen aanhouding is verricht, omdat partijen over en weer hebben gevochten. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan 
 
 

error: Kopiëren mag niet!