Speedboot met trailer gestolen

speedbootDe politie van het ressort Centrum is bezig met een onderzoek in verband met de diefstal van een blauw-wit gelakte speedboot met bijbehorende 85pk buitenboord motor van het merk Yamaha. Deze boot is op dinsdag 23 juli van dit jaar tussen 20.00 en 21.00 uur gestolen aan de Frederikalaan te Paramaribo. De boot stond voor de woning van de benadeelde op een trailer. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de trailer waarop de speedboot zich bevond is weggetrokken met een wit gelakte pick-up waarin vermoedelijk twee mannen zaten. Verder moet de pick-up via de Frederikalaan de Mangolaan zijn opgereden. Een ieder die informatie heeft over deze speedboot wordt gevraagd die informatie door te geven aan de politie van het bureau Centrum, aan de Centrale Meldkamer van de politie of de dichtstbijzijnde politie bureau.

error: Kopiëren mag niet!