LSO start competitie op 6 oktober Komt met U-15 klasse

De Livorno Sportorganisatie (LSO) zal op zondag 6 oktober een aanvang maken met haar nieuwe seizoen 2013-2014. Dit jaar zal er naast de Eersteklasse en Tweedeklasse ook een U-15 competitie afgewerkt worden. De jeugdklasse is gevrijwaard van contributie en administratiekosten. Teams kunnen spelers gebruiken die geboren zijn na 1 januari 1999. De Tweedeklasse clubs kunnen hun volledige stukken indienen op maandag 16 september en de Eersteklasse op dinsdag 17 september. Verenigingen die niet komen opdagen op deze dagen om hun moederlijsten en transferpapieren in te dienen, worden geacht niet meer deel te nemen aan de competitie en worden als lid afgeschreven. Spelers die op de moederlijst niet getekend hebben, zullen niet speelgerechtigd zijn.

error: Kopiëren mag niet!